Åh fyfan

Det är så jävla enkelt att klaga.. Ska man säga något så är det negativa skitenkelt att hitta... Jag kan åka i säkert 10 timmar i sträck och klaga konstant med folk.

Det är fan kul ändå..


Trevligt att se att det finns själar ute i världen som läser min blogg :O...


Har blivit deltidsanställd hos ABF i 5 veckor till en början som datakursledare
3 * 2 * 5 d.v.s 30 timmar till en början.


Ska lära noobs och lite mindre noobs diverse datarelaterade saker. Kommer att vara väldigt öppen kurs där deltagarna få säga vad de vill lära sig och så lär jag dem. Borde bli ganska enkelt vill jag påstå.

Fick även reda på att min farmor tydligen skulle gå kursen (LOL)...



Vad mer kan man säga? Jo fyfan vad jag är trött på att jag är den enda som bryr mig i saker... fyfan... orkar inte bry mig längre, så mycket bryr jag mig... :D lite dubbelmoral i det men what the fuck..

Jag och Erik och (sanna?) ska ta en bilflumkväll någon dag ut i skogen och röka bark med random destination.


:)



Har beställt en http://www.dustinhome.se/pd_5010375503.aspx En så kallad ombyggbar laptop till tablet pc.. Denna med multitoutch screen som går att vrida 360 grader.  LIIIIIIIITEEE PRYL BÖGIGT!?!?! Ja! men what the fuck :) man lever bara en gång och lite superg33kprylar lär man väl införskaffa sig.

Kommer äga på alla möten!


Nu ska jag skicka en faktura på 40 000:- Puss och Kram köp en korv i Sveg..

Ett bra tag sedan...

Bloggorken är något som verkar komma och gå. Ibland får man något ryck och börjar skriva igen och sen slutar man helt plötsligt skriva.

Så, vad händer nu för tiden?

Jadu, inte så mycket alls.. Vi vart ju utslängda ur våran lokal efter att jag hade förhandlat med hyresvärdens jurist i sisådär 2 veckor. Allt såg klart ut att ta över IT Café lokalen och en bankgaranti skulle fixas men då ringer herr juristfitta och säger: "-Vi har hittat en ny intressent på lokalen så ni är inte intressanta längre, ni ska vara ute om 12 timmar." Såhär i efterhand känns det lite komiskt.. Denna intressenten för lokalen visade sig, som vi gissade, vara swedbank. Men efter att de hade kollat på lokalen så tyckte de att bankvalvet inte var stort nog och tackade därför nej.

HAHA, säger vi då, nu står kära lilla söta HSB/Dalecarlia med sin tomma lokal där som ingen är intresserad av att hyra. Skulle de ringa oss nu så skulle vi nog kort och gott skratta dem i örat och lägga på.


Backupalternativet till lokal var ju då gamla posten i Orsa som grafikstationen nyligen hade tagit över. Verkade ju jättebra och dem var jättepå att vi skulle dela lokalen 40/60 av ytan. MEN det tog dem bara sisådär nästan 2 månader att säga "Ja, ni kan få dela lokalen med oss" och nu har vi väntat... 3 veckor på det skriftliga Ja:et...

Så jävla segt att sitta och vänta på att ett papper ska fixas och som vi kan skriva under... Verkligen inte kul att inte kunna jobba eller starta upp IT Caféet förens detta är klart. Självklart ska det vara någon seggubbe nere i Västerås det hänger på allting. Här står vi redo att fortsätta våran företagande och samtidigt öppna upp en mötesplats för ungdomar i Orsa som faktist är öppen varje dag(!!!)

Vad behöver vi?
Ca 50 000:- för renovering och installation av en toalett och sen är det bara att köra. Så, vart ska vi hitta dom här pengarna?
Inte hos kommunen iallafall, ÄVEN om det faktist är så att det är precis detta ungdomarna i kommunen vill ha samt att detta resulterar i enormt minskad vandalism i Orsa (vilket är ett av de större problemen just nu).

Vad säger kommunen om det här då? "Ja men vi tycker att det är jättebra allting, helt fantastiskt att ungdomarna är sådana entreprenörer och satsar i Orsa MEN vi ska INTE hjälpa till med några sketna tusenlappar som egentligen inte är någonting i den här världen"


Alltid lika trevligt att bry sig och satsa på ungdomar och ALDRIG få något tillbaka. :) likaså att våga satsa på eget företag vilket inte verkar gå allt för bra just nu och alltid lika kul att jobba med kunder som ska ha 50 möten innan dom säger nej och inte fattar det minsta varför det är bra att satsa på sin marknadsföring.



Fan vad kul det är att klaga hela tiden :)


Ungdomsrådet verkar röra på sig lite sakta också... men nog jävlar i helvete smyger Ungdomsgården in lite i smyg och ska manipulera ungdomsrådet också vilket vi absolut i helvete inte vill. Dom har sitt, vi har vårat.
Kommunalrådet har vi då en bra dialog med iallafall. Det är ju faktist nice.


Jag kan nog hålla på i evigheter alltså... klaga klaga klaga...


Vad blir man glad över då?
Elin förgyller ju tillvaron definitivt. Dock har det börjat gå lite upp och ner på senaste... och med allting annat som går skit så blir det svårare att försöka hålla ihop allt eller att ens orka med det också.. Känns som att "det får gå som det går" vilket samtidigt känns väldigt hemskt att tänk när Elin är helt underbar..

Vad finns annars för skojjsigt?
Små bilturer och lyssna på Detektivbyrån får mig alltid på bra humör.. saknar dock en hel del folk som man har glidit ifrån lite grann... Känns som att vad som helst kan hända och när som helst... bra eller dåligt.


Sen då?
Jofan jag har ju slutat snusa sedan nyår, gick faktist mycket bättre än jag väntade mig. Snusade nikotinfritt först i ca 2 - 3 veckor och slutade helt sen. Men det kommer lite megasug efter snus iblan till och från. :C.... Sen har jag börjat träna somfan också :O ca 1 - 2 timmar 4 - 5ggr i veckan springer jag på gymmet och kör crosstrainer i 40min och 20 - 30 min styrketräning efter det oftast. Har tappat något kilo på 4 veckor eller vad det är jag tränat och musklerna börjar växa sig lite... manligt värre...


Nudå?
Håller på med ett webbaserat textspel (typ travian style) som funnits förut vid namn geekwars. Jag, bonan, rexas har börjat på att skapa detta och har planer på att dra in lite extra cash genom paypal/sms betalningstjänster knytna till spelet. Det ser faktist ut som att det kommer bli riktigt fett, samt att vi har toprpgames.com att kunna marknadsföra oss på i framtiden när vi fixat engelska verisionen också. Denna sida med ca 16 000 besökare varje dag. Jävlar i helvetessatan vad vi kan marknadsföra oss där :D:D:D Kan bli riktigt lyckat.



Visar sig om man skriver något mer här sen. Har iallafall fått skriva av mig en sväng.. Tiden går allt för fort nu för tiden...

RSS 2.0