Dessa jäkla rubriker

.. Går aldrig att skriva någon konkret rubrik för någonting.. Allt är en gröt, Jag mår skit och jag hatar alla och litar inte på någon just nu känns det som.

Ibland känns det bättre men sen käpp rakt utåt fort somfan...
Det är inte stabilt för 5 öre någonting.. allt jag önskar.. är att allt vore bra... men ingenting är roligt längre.. det finns ingen glädje utan bara en ny dag av lidanden... plågor... lögner... ledsamhet...

Jag försöker verkligen att inte vara emo men varför i helvete går det inte?

Det är som en ... kronisk psykisk nerbrytning som pågår inom mig...


Jag orkar inte!


Stanna tiden och reparera detta jävla lidande...!



Jag vill mer än gärna bara stanna tiden.. och existera... försöka komma på fötter och förstå...

Med tiden ska det bli bättre säger man ju... säger jag och säger andra... men tiden just nu gör alla sår djupare och bredare samt infekterade....


Glädje är tomhet och en maskering.
Hopp och förhoppningar är lögner och svek.
Tillit är en tunn ridå.
Önskningar är dömda att grusas
Sanningen är en lögn


Världen existerar inte, kort och gott så lever vi inte. Vi är en tanke.. en leksak.. en film regiserad av en psykopat, en rutten tomat.


Det är kallt men eftersom allting är en illusion är det inget att bry sig om.. Det måste finnas en verklighet någonstans... det här är inte verkligheten, jag vägrar acceptera det!


Den är dömd till lidande...


Jag ser hur personer styrs dagligen och vad som driver dem till sina beslut, att motarbeta det resulterar i motsatsen av önskad effekt.
Personer utan egenmakt som agerar utifrån andras önskemål är inte att fokusera på sig själv. Egentligen tror jag att allt vi gör är resultatet av någon annans önskemål och tankar, som i sin tur kontrolleras av andra personers önskemål.

Det är en 50/50 chans i ALLTING att det finns sanning bakom orden.. är livet ett spel?


Är jag sanningen på spåren? Är jag på väg att bli dum i huvudet? Tycker du att det bara är nonsens och tänker svara med en "det löser sig" kommentar? eller tänker du inte svara för att du inte egentligen bryr dig?

Vem är du? Någon annan?

Livet

Vad händer när man dör?

Man fortsätter leva i en värld precis som denna, man återser nära och kära som gått bort. Samtidigt så kommer man skapa sin egna verklighet, t.ex. om man verkligen tror att man kommer till en himmel, då hamnar man där och kanske tillsammans med de som gått bort innan och haft samma tro. Tror man inte på livet efter döden och är helt emot det kan man fastna i en evig dröm där man tror att man lever. (Drömmen är inte evig, men kan vara i flera miljarder år så som vi mäter det, allting klättrar vidare inom evolutionen som sträcker sig bortom tid och rum).

Att ta självmord är inte lösningen, eftersom självmord leder till att man med största sannoliket flyr saker i livet samt sårar människor. Då är det egoistiskt och man kommer att reinkarnera igen för att lära sig att inte göra om det.

I livet efter döden så är man betydligt mer friare, det finns inga pengar och inga orättvisor (beroende på vart man hamnar). Grunden för allt liv är fri vilja, och denna gör att du har alltid fri vilja att tro vad du vill.

När du dör får du se allting ifrån ditt liv och vad andra tyckte och tänkte och hur du påverkar människor. Du kommer även möta ditt andliga jag, ett högre vetande, ett nästan allmäktigt vetande, och ni kommer komma överens om det är dags för dig att gå vidare i evolutionen som sker bortom tid och rum eller fortsätta leva för att lära dig förstå universum.

Att reinkarnera betyder att du förlorar allt du visste innan du föds, du föds helt tom så att säga. Du lär dig ifrån omvärlden och formas av din uppväxt genom dina vänner, din familj och din omgivning. Allt detta är information. Det är vad dina fem sinnen tar in genom smak, lukt, syn, hörsel och syn. Du tar in information ifrån omvärlden och lär dig hur den fungerar, sen blir du medveten vid 4-5års ålder och kan börja lära dig förstå livet på ett djupare plan om du så önskar.

Vårt samhälle ser ner på det som är utanför normen för normala saker, och om alla hade förstått universum hade vi inte haft en så dålig värld vi har idag. Men samtidigt så hade vi inte kunnat lära oss genom att glömma allt om universum och lära oss genom att börja på ruta ett, utan vetskap om universum. Innan vi föds förstår vi allt, men efter födseln så förstår vi vad vi lär oss ifrån den fysiska världen.

Den fysiska världen vs. den icke fysiska

Den fysiska världen är här och nu, den icke fysiska är din drömvärld. Du lever i 3 dimensioner rum (upp & ner, vänster & höger, bak & fram) samt 1 dimension med tid. Tiden och rummet är sammansatt och enligt Einsteins modell så fungerar de ihop även med gravitation. T.ex. så går inte tiden utanför jorden i samma takt som tiden på jorden. Den rör sig saktare utanför där gravitationen är lägre. Därför måste de som har hand om GPS satelliterna hela tiden uppdatera tiden på satelliterna så inte GPS kartorna börjar visa helt fel. För om tiden i rymden inte stämmer med markstationen så kommer inte din position stämma med vad GPS:en säger.

I vår hjärna har vi ett tredje öga, som heter tallkottskörteln eller pineal gland på engelska. Pineal gland och tallkottskörteln är intressant med tanke på namen: PINEeal gland och TALLKOTTskörteln, pine är furu/tall och tallkott är en tall, samt kotte.. Hur ser körteln ut? Som en kotte, och vad visar de flesta största religioner, kottar i symbolik som visar hur en person som öppnat tredje ögat ser saker bortom tid och rum.

När du sover och går in i R.E.M. sömn så aktiverar du tredje ögat och går in i den andliga eller spirituella världen. Ditt tredje öga tar emot ljud och bilder och har näthinnor precis som ögonen samt är fylld med vatten.

Det finns inget löjligt med "spiritualitet" eller "andlighet" som många verkar tro, varav jag har varit en av de som trodde så. Du är två personer kan man säga, en undermedveten och en medveten, varav den medvetna är den som glömmer allt och inte vet något om inte man vill lära sig det. Det medvetna medvetandet är det vi alla lever med, och det undermedvetena är det som vill att vi ska lära oss förstå att det finns något mer än bara här och nu.

När vi dör möter vi det undermedvetna som inte är en fysisk skapelse, detta eftersom medvetande är större än materia. Mer om det strax.

Först, när du drömmer så kommer du in i en omvänd värld ifrån de vardagliga 3 dimensionera och tiden som nämnt. Du kommer in i en värld med 1 dimension rum och 3 dimensioner tid, som är nutid, dåtid och framtid. Du har tillgång till allt i dina drömmar. Främst används de som en källa där ditt undermedvetna försöker lära dig komma längre i ditt liv. Du kan flytta dig till olika platser i drömvärlden och genom olika tider, men du är alltid på samma plats i denna världen. Det är hyffsat komplicerat att förstå allt detta, men som Einstein sa: "The most incomprehensible thing about the world is that it is comprehensible.", på svenska: "den mest svårfattade saken med världen är att den går att förstå".

Medvetande har skapat materia
"Mind over matter"

Detta är ett paradigmskifte som håller på att ske inom vetenskapen, och det är att materia med sin partiklar och kvarkar inte är det fundamentala med livet, utan det är medvetande. Medvetande har skapat materian och därmed är allting mer eller mindre en del av en intelligens, en oändlig intelligens som vet och kan allt som någonsin existerat eller kommer att existera.

Vilket är att materian har inte skapat medvetande ur en evolution, utan det är medvetande som skapat materia ifrån en evolution inom intelligens.

Det finns till och med bevis för att den klassika modellen för evolution är felaktig och att organismer och djur "uppdateras" till en ny mer utvecklad organism bara sådär och därmed utelämnar självklara evolutionära steg som hade skett om det hade varit en gradvis övergång och inte ett evolutions-hopp.

En självklar fråga är: Varför är inte detta allmänt känt? Varför vet inte majoriteten om detta?

Peter Russel, med bakgrund som matematiker samt psykologi, har en bra förklaring till det där han berättar hur vi just nu befinner oss i ett paradigmskifte.

Vad innebär ett paradigmskifte? Paradigm kan tolkas olika och i denna text ska det tolkas som den rådande allmäna tron på någonting, och den fungerar på följande sätt när den ifrågasätts:
  1. Den rådande paradigmen påträffar en avvikelse, något som inte går att blunda för (som t.ex. the double slit experiment, eller en paranormal upplevelse, eller en dröm om framtiden som är exakt).
  2. I början så struntar man i avvikelsen och avfärdar den. Man blundar för det helt enkelt.
  3. Sen när den blir omdiskuterad så försöker man förklara avvikelsen inom den rådande paradigmen.
  4. Efter detta så presenteras en ny paradigm där avvikelsen är förklarad.
  5. Denna nya paradigm blir då avfärdad och väldigt ofta hånad och förlöjligad.
  6. Tillslut så blir den accepterad eftersom man inser att den nya paradigmen förklarar saker på ett bättre sätt.
Det är 6 punkter som ett paradigmskifte går igenom och idag kan vi säga att vi är på punkt 5. Det är väldigt många som pratar om hur medvetande är det som skapat allt, och massmedia förlöjligar och hånar det trots att den nya paradigmen förklarar saker som inte den gamla kan förklara. Arthur Schöpenhaur hade dock en bättre förklaring, vilket var att alla pardigmskiften går igenom tre faser:
  1. Den nya paradigmen motsätts.
  2. Den nya pardigmen hånas och förlöjligas.
  3. Tillslut så erkänner man den som självklar.

Detta är vad som skedde när t.ex. majoriteten ansåg att jorden var platt. Sen när en auktoritet (t.ex. politiker eller massmedia) säger att "Såhär är det.." så blir det självklart med den nya paradigmen.

Vilket leder oss till: Varför existerar jag?

Allt är som sagt skapat av ett medvetande. Detta gör att vi är detta medvetande, och det finns forskning som idag bevisar att vi - alla människor - är sammankopplade. T.ex. www.DeanRadin.com har gjort mycket vetenskapliga experiment rörande detta.

Han har också en väldigt bra hypotes, och den är att om allting inte är skapat av medvetande, och att paranormala saker inte existerar, så borde det vara så att desto intelligentare och mer utbildad du är, desto mindre borde du tro på sådant. Hans hypotes visar sig dock att många utbildade och intelligenta människor absolut tror på paranormala saker, men vågar inte prata om det öppet med risken att bli förlöjligad och förlora anslag till sina forskningsprojekt och liknande.

Den svåraste frågan för mig har varit att finna svar och se logiken bakom just min existens.

Med risk för att detta blir en otroligt lång text tänker jag sammanfatta dessa frågor: Varför existerar jag?, Vem är jag?, Varifrån kommer jag? och Vad är mitt mål?

Svaret är: Du är Gud.

Ditt mål är att komma ihåg detta, inte lära dig det, för innan du föddes visste du det, nu ska du komma ihåg. Detta liv vi lever nu är bara början på något underbart, för när vi inser att vi tillsammans skapar det vi kallar verklighet så kommer vi inse att jorden som organism inte mår så bra om vi krigar och hatar varandra.

Du har skapat en värld där alla glömmer bort varför de föds och så föds de till en värld där fri vilja råder och alla börjar på ruta 1 där de utvecklar sin individualitet. Som gud är du allvetande, allmäktig, kan och vet allting, du har t.om. skapat materian som skapat Internet.

Matrix - Den största konspirationen

Klyschan att vi alla är en är det som stämmer bra överens med hur världen fungerar. Tillsammans är vi gud som lever som sig själv i en lägre energi-laddad värld, eller frekvens (våglängd, vibrationer), där vi skapar våra individuella identiteter.

Livet är som en tv-kanal. Just nu lever vi på en viss frekvens där vi delar en gemensam verkliget, när vi dör går vi vidare till en ny. Men alla verkligheter existerar i ett enda här och nu, precis som radio kanalerna. När du lyssnar på en viss station så ställer du bara in den frekvensen för den stationen. När du byter ändrar du frekvens, men den förra stationen finns fortfarande kvar och omger dig fortfarande, trots att du inte hör den. Så alla liv omger oss hela tiden, bara att vi inte ser dem .

Matrix är information, och hela livet bygger på information. Allting är information och våra hjärnor fungerar som två parallella processorer. En vänsterhjärna som är en seriell processor och en höger som är en parallell processor. Den vänstra arbetar metodisk, logisk och matematiskt, och den högra arbetar med allt samtidigt. Tillsammans skapar de vår verklighet som vi lever i. Gå in på www.Ted.com och sök på Jill Bolte (hjärnkirurg) som ger en otroligt bra förklaring på vår verklighet sett ur hur hjärnan fungerar.

Vi är inte låsta till denna fysiska värld, vårt medvetande existera inte endast i hjärnan, utan utanför den i en verklighet bortom vår. Vi är ett medvetande, inte en fysisk kropp.

Däremot kan man lämna allt detta och leva helt separerad ifrån sitt medvetande och endast med det man har i hjärnan, och tro sig dö helt och hållet när man dör. När man inte förstår att allt är ett och att alla lever som individuella personer, för att det är orginalitet och individualitet som gör det roligt och ger själva skaparen ett sätt att uppleva sig själv genom sig själv, så är man bortkopplad ifrån källan.

I filmen Matrix ska man "kopplas ur" matrix, i vår värld är vi urkopplade ur den sanna matrixen, som är medvetande som skapat allt. Men det vi lever i är också en matrix, och när du kopplar in dig till din gudomlighet och ser kärlek i allt och alla och ser dig själv som skaparen, samt alla andra som skaparen, så är du inte längre separerad och urkopplad ur ditt sanna jag.

I sista filmen så ser vi också att även i den urkopplade världen så har Neo övermänskliga krafter vilket tyder på att det finns något mer även bortom "den riktiga" världen i filmerna Matrix.




Alla som vill "vakna" och se sanningen bakom livet måste vilja vakna och se sanningen, de måste vara redo att släppa allt de trodde om livet och inse att om de bara vågar så kan de bli av med allt som har med negativa känslor att göra, såsom rädslor, ångest och liknande. Allt som händer i vår värld händer av en anledning, och i dagens läge styrs vi av ignorans.

Samhällskrash?

Står Orsa inför en samhällskrash?

Enorma problem i skolan och samhällsstrukture och fjantiga debatter om en enstaka byggnad som håller på att förfalla samtidigt som största intressefrågan ligger i vargar och älgar? Uppror och demonstrationer, politiska grupper som tjafsar mot varandra vilken lösning som är optimalast utan att fråga folket... folket i denna kommun, folket som det berörs eller folket som driver.

Det är kaos rent utsagt. Hur ska man lösa detta har man tänkt? Jo man ändrar en väl beprövad struktur i skolan där 7or t.o.m 9or har samlats under ett tak och 1or till 6or samlats under ett tak.

NU vill man flytta 6orna till högstadiet och 9orna till Lärcentrum (d.v.s IV) och vad blir kardemumman av detta? Jo det dåliga inflytandet från så kallade "äldre ungdomar" d.v.s 7or och 8or kommer att inledas i ÄNNU lägre åldrar 6orna kommer hitta inkörsportar till alkohol och andra droger ännu tidigare och 9orna kommer att beblandas med personer som inte är speciellt engagerade i skolan (d.v.s IV barnen). Ännu mera skit kommer att uppstå i Orsa t.ex. vandalism, bråk, gäng, o.s.v.

Skolproblemet är ENORMT, 60% av ungdomarna går ut 9an utan att ha godkänt i alla ämnen och skolinspektionen gör ingengting. 3 Nya lärare anställs men de gamla kvarstår. Pedagogiken ligger somså att lyckas inte läraren förklara på sitt sätt så anses eleverna ha antingen "AD/HD, dysleksi, inlärningssvårigheter eller damp" dessa ungdomar intalar sedan sig själva att så är fallet och blir placerade i "särgrupper" där kravet på studierna är MINIMALT. En del av eleverna får gå för dagen efter att ha räknat ca 5 tal på 1½ timme.

Lärarrummet är låst och caféterian är numera stängd INGEN social kontakt existerar mellan lektionerna lärare-elev och respekten minskar.

Öppnar en elev munnen på en lektion så blir dem anmälda för trakasserier/mobbing/påhopp.

Har en elev någon form av klädesplagg eller accessoar som kan förknippas med den svenska flaggan är detta rasism likaså att sjunga nationalsången på nationaldagen.

Elevgäng tar över skolan.

Arbetsmarknaden är icke existerande.

Orsa centrum dör bit för bit och en tidigare satsning på "Frelins Gränd" som gågate centrum resulterade i många tomma lokaler med icke existerande eller icke publik verksamhet. Enormt livat med andra ord!

Ett exempel på lokal är "Café blå hästen" som senast hade öppet.... för 2 år sen? En ENORMT utmärkt lösning här vore att sätta arbetslösa ungdomar i jobb genom att driva detta café som för övrigt är ett stort frågetecken HUR eller VARFÖR det är kvar? Står man och betalar hyra för en fullt användbar verksamhet som inte är öppen?

Vi har varit spekulanter på 2 tidigare lokaler men hyresvärden har i slutändan nekat oss dessa och idag 6 månader senare så står dom fortfarande tomma? Anledningarna till nekningarna har varit "Andra intressenter" eller "Obeskrivda". Vi har stått fullt redo att ta lokalerna direkt och även öppna våran verksamhet så fort som möjligt.


Ungdomar försöker visa framfötterna och ta tag i saker men motarbetas eller satsas obefintligt på ekonomiskt trots att dessa eldsjälar har enormt bra idéer och verksamheter samt gynnar kommunen i allra högsta grad.
Och på 5-10års sikt kommer sätta Orsa som en punkt på kartan med rätt medel.

Ungdomens Hus splittas och mötesplatsen för verksamheten förläggs på.... IV? Verksamheten fortsätter drivas av de högre makterna och publikt av "Väldigt engagerade ungdomar" som egentligen inte vet någonting om saker i fråga. Ord sätts i munnen på dem och "flashiga positioner" som gör dem till något de inte är.

Alla vet om vad alla gör och diverse olagliga saker, går man ut på Orsa en fredagskväll kan man peka ut minst 3 påverkade personer som kör bil, 5 ungdomar som kör olagligt fort eller på annat sätt olagligt. Enorma gäng som är högljudda, vandaliserar och sprider skräck.

Vad gör polisen? Åker runt regniga vardagar med en radiobil och plockar folk som kör 3km/h för fort eller har fel på en lampa. Ingen allmän kännedom om vad som försigår. Så fort en polisbil syns i Orsa varnas alla som kan tänkas utöva brottslig verksamhet och dessa gömmer sig, åker någon annanstans, eller håller tillbaka.

Det finns 1 poliskontor i Orsa som är bemannat av 1 person 2 dagar i veckan vilket resulterar i 110% skrivbordsjobb och enorma fördröjningar i anmälningar etc.

Vart är vi som kommun om 5 år? Jo vi kommer att vara som nu fast 50gånger VÄRRE.

Meeen... det är älgar, vargar och älskens sanning och frid (En lokal som troligen kommer sjunka ner i ett gyttjehål inom kort och implodera" som gäller.

Det personliga planet orkar jag inte disskutera... det är bara negativa tankar och åsikter och händelser som får en att må mer skit. Annat folk som lägger sig i och försöker yttra sig om saker de inte har någonting med att göra. Jävla kukskaft är vad de är.

RSS 2.0