Stört...

17:35
Shit.. jag vet inte hur jag mår alltså.. Det känns helt stört... igår fick jag ont i huvudet i vanlig ordning som händer lite då och då men sen så fick jag verkligen brutal jävla panikångest.. jag var nära att bara ställa mig upp och springa ut ifrån där jag var då (satt på föreläsning på arrangörsutbildningen) brutal jävla äcklig panik alltså.

Efter det så har jag kännt mig jävligt konstig.. det känns som att jag inte existerar förutom i mitt huvud verkligheten finns ingenannanstans på något sätt.. och det är total jävla kaos i det som spelas upp framför mina ögon.. just nu känner jag att jag kan spy när somhelst men jag försöker tränga undan det.

Kommer säkert gå att spy när somhelst.. allting snurrar också. Helt stört känns det här verkligen. och det känns som att det går i vågor.

När panikångesten slängs in så måste jag verkligen röra på mig.. för att se så att jag lever och inte är död ungefär. Vet knappt vart jag ska ta vägen heller och det är sjukt jävla hemskt.

Nu har huvudvärken försvunnit efter en alvedon iallafall.. men vet inte.. känner mig svag somfan och att det är någonting som verkligen inte står rätt till i mig. Fysiskt eller Psykiskt.. väldigt mycket både och.. samtidigt som att det känns som att det är någonting psykiskt som är fel. Jag tänker helt störda tankar samtidigt som jag tänker andra vanliga inte störda tankar som ändå gör mig att må dåligt och samtidigt bra...



Det känns som att det är någonting som kommer bryta ut snart som kommer förstöra mig totalt och att "Ponta" släcks och slutar existera i verkligheten och istället bara existerar i ett låst rum i mitt huvud..

...Det känns hemskt... det går inte att förklara allting heller känns det som.. och det är jävla massa jag skulle vilja säga men som verkligen inte går att säga.. och jag vill verkligen att allting ska vara bra och lungt... vilket det ser ut utifrån men det är fan inte lungt alltså.. och inte bra.. och jag kan verkligen inte förstå varför det inte får vara det..

... ja...  jag vet inte om man förstår det jag skrev riktigt nu heller..



Edit: 18:11

Nu spydde jag..

hemma igen

Nu är jag hemma igen, har varit hos Sandra i en vecka :)

Har varit mysigt <3



Hoppas jag du med tyckte.



Imorgon ska jag på Tursim Konferens i grönklitt, blir nog roligare än det låter. :) det är lite underskattat såntdär :P faktist.





Onsdag

Idag har jag varit på möte med närigslivschefen och landsbygds utvecklaren i Orsa. :P



Ikväll ska jag ner på ungdomsgården och jobba lite någon timme.
:)

Imorgon ska jag nog på kurs tror jag. Hoppas det iallafall.

Wakey Wakey

Vaknade idag och var väldigt eftersök av Sandra xD Hihi.

Trevligt :)



Värmer att få vakna till att någon skickar sms på sms och skriver på msn rad efter rad efter mig :)




<3<3<3 Sandra <3<3<3

Tomt och fullt

Jag känner mig allmänt tom bara. Jag kan just inte se mig själv i den position jag är i nu.


Känn mest overkligt att jag är där jag är just nu.
Dels på grund av lite skit och dels på grund av andra lite positivare saker. Jag behöver något som fyller upp vardagen lite mer. Visst för att Sandra gör det, konstant kontakt med en individ känns riktigt bra faktist om jag ska vara ärlig. Att känna sig orolig när man inte hör av från henne och att hela tiden vilja höra vad som händer och på sätt och vis ta del i det.

Tiden flyger förbi... känns som att jag nyss tog studenten.. och nu sitter jag här snart 6 månader senare och är arbetslös och har just inte kommit frammåt allt för mycket.

Nog för att Leader har fått mig att växa som person på något sätt. Att känna att jag är del i något stort och att andra vuxna går till mig för information och går efter mina tankar i ganska omfattande frågor. Riktigt häftigt om jag får säga det själv.


Saknar Sandra och jag hoppas att jag snart får förutsättningarna att kunna hälsa på oftare. D.v.s bil och ekonomin.
Sen vill jag ju att hon "du" också ska hälsa på mig snart ;)


Har kanske ett jobb på G som fritidsledare för ungdomsgården i Orsa. Ganska fränt om jag får det men också jobbigt på samma gång. Det kommer resultera i 10000 bollar i luften har jag en känsla av. Vilket jag personligen inte har allt för stor lust med. Men jag har ju iofs 10000 bollar i luften just nu också så jag är rätt van vid det.




Hoppas allting kommer gå bra och att allting löser sig på ett bra sätt iallafall.

Snart ska jag på möte med den lokala LAG (Local Action Group) i Orsa inom Leader arbetsmetoden (där jag sitter i styrelsen) och dilla lite och se om jag har några svar att ge dom i deras frågor.

Nu blir det kaffe med morsan och farsan.


Over and out // Powntah

RSS 2.0